RÓLAM

Galántai Júlia vagyok, EQA rendszerben képződött integratív coach, EMCC akkreditált EIA practitioner coach és mentor, Action Learning team coach, rendszerszervező, műszaki informatikus, MBA közgazdász, emberi erőforrás és változás menedzser, anya és társ.

 

Amióta emlékezetem van, azóta dolgozom magamon, elmélkedek, álmodok, mérlegelek, figyelek, elemzek. Vezetésre, irányításra születtem, már az óvodában közösséget építettem, s a résztvevőktől felhatalmazást kérve és kapva, mindenki örömére igyekeztem formálni és irányítani a játékot és a játékosokat. Teszem ezt úgy, hogy tanulok és tanítok, nyitott szemmel és füllel járok, mesélek és meghallgatok. Ez az attitűd jellemzi a személyes és a szakmai fejlődésemet.

 

Egy embert a saját nagyszerűségével megismertetni; egy jó vezetőt a kiválóságig kísérni; egy vezetői teamet összehozni, formálni, a bizalom mentén valódi tettvágyra ébreszteni, majd önműködő, áttanult sikeres egységben elengedni, csodálatos érzés.

Tizenhat évig dolgoztam multinacionális autóipari gyártó környezetben nagyvállalati menedzsereként IT, HR illetve stratégiai területeken, ez idő alatt több jelentős infokommunikációs, gyártástechnológiai és szervezetfejlesztési változást menedzseltem. A munkavállalók fejlesztése mindig szívügyem volt, közép és felsővezetői trénerként személyesen is közreműködtem a belső képzési programok megvalósításában.

Aztán fordult velem az élet, elhagytam a multi belsővilágát, hogy valódi küldetésem szerint, szervezeti kötöttségek nélkül, kizárólag  humán fejlesztéssel foglalkozhassak. Megbízásaimban arra szerződöm, hogy támogassam személyes és vállalati ügyfeleimet rövid és hosszú távú céljaik elérésében, vezetői készségeik fejlesztésében, a pozícióból adódó nehézségeik leküzdésében, saját élet- és belsőegyensúlyuk megteremtésében és megtartásában. Célom, hogy a velem való coaching eredményeként minél több magát jól ismerő, tudatos emberrel; munkájában következetes, céltudatos, vezetői készségek tekintetében kompetens, motivált és motiválni tudó vezetővel gazdagodjon a világ.

Galántai Júlia

 

 

EMCC akkreditált

 
EIA Practitioner COACH és MENTOR