ÜGYFELEIM TÜKRÉBEN

~ RÓLAM MONDTÁK ~


"Júliával a coaching fantasztikus élmény volt. Konkrét technikákkal, tanulható, önállóan is alkalmazható gyakorlatokkal segített az elakadásaim kapcsán. Minden coaching alkalmával profi szakmaisággal és a lehető legnagyobb türelemmel és szeretettel volt jelen. Köszönöm neki a közös munkát, minden percet, amit rám szánt, amit velem vagy nélkülem, de miattam dolgozott végig. A köszönet kevés, de jobb szó nincs rá, így ismét köszönöm."

Dzvonyár Anna, Education Country Lead, Hewlett-Packard Enterprise

"Mindig biztonságban érztem magam Júliánál. Nem igazán kapok ekkora figyelmet senkitől. Olyan nagy figyelmet kapok Júliától, hogy eleinte szabályosan zavarba jöttem. Ezen hamar átlendülve a figyelme azt hangsúlyozta a későbbi üléseink alkalmával, hogy fontos vagyok, fontos, amit mondok ahhoz, hogy továbblépjünk, boncoljuk az aznapi témát, minél pontosabban fogalmaztatta meg velem a gondolataim, annál tisztábban értettem magam. Voltak nagyon meglepő felfedezéseim magammal kapcsolatban. A beszélgetések során minden alkalommal értékesebbnek éreztem magam. Tisztultak a gondolataim több általunk körbejárt témával, gonddal, felvetéssel, megoldandó feladatommal kapcsolatban. Júlia nagyon figyelt rám. Nem arra, amit magamról közvetíteni vagy látszatni akarok, hanem arra, mi van mögötte, arra ami igazán én vagyok."

Nagyné Gáspár Szilvia, étterem tulajdonos, vállalkozó

"Júliában feltétel nélküli, teljes bizalmam van, mely segített abban, hogy a coaching ülések alkamával teljesen át tudjam adni magam a beszélgetéseknek és minden más kizárásával valóban (és ez nagyon fontos) magamra, az adott dilemmára, majd az abból kivezető célra koncentrálhassak. Minden alkalom után úgy éreztem, mintha könnyebb lennék, mintha egy-egy kő esett volna le a szívemről, amelyek azóta sem gurultak vissza. A munkám és a magánéletem közötti harmónia megteremtésén dolgoztunk együtt. A folyamat végére megtanultam egyensúlyba állítani, és egyensúlyban tartani a mérlegem két serpenyőjét, melyekből azóta is egyformán érkezik a pozitív megerősítés, a családtól és a munkahelyemről egyaránt (fél év alatt 2 awardot is kaptam). Ha legközelebb elakadnék, újra hozzá fogok fordulni, mindenkinek meleg szívvel ajánlom! Julcsi, még egyszer nagyon köszönöm Neked :-)"

Majerné Bendzsák Judit, FMI coordinator for EAGM

"Az utóbbi napokban nagyon sokat rágódtam a kialakult helyzeten. Dühöm és megbántottságom az engem ért igazságtalanság okán annyira forrt bennem, hogy minden beszélgetésemben újra és újra panaszáradatként tört elő belőlem. A helyzet analizálásával a feldolgozásra tett kísérleteim rendre kudarcot vallottak. Így érkeztem Júliához, akinek segítségével sikerült feltárnom magamban azokat a mélyen gyökerező mintázatokat, okokat és motivációkat, amelyek egy más, tudatalatti  szinten voltak jelen a konfliktusban. Az egyórás coaching végére végre eltűnt az elmúlt napok kínzó rágódása, forrongása, és helyére visszatért a nyugalom és az optimista, tennivágyó énem. Júlia integratív szemlélete, széleskörü tudásából és tapasztalatából jövő kreaivitása és legfőképpen az ügyfélre való különleges érzékenysége teszi rendkívüli coachcsá. Köszönöm Neked!"

Szabó Imola Éva, tréner, tanácsadó

"Az életemben olyan változások léptek be, amelyekre nem volt tervem, megoldásom, szabadon röpködtek a vegyes érzéseim. A Júliával tartott coachingok alkalmával ösztönző tervek születtek, letisztultak az érzéseim, higgadtan, előrelátóan kezdtem neki az új kihívásoknak. A profizmus alapkelléke az átgondolt, szervezett hozzáállás, mind érzelmileg, lelkileg, mind szakmailag. Júlia olyan coach, aki rendkívül szenzitív, tűpontos megfogalmazásaival, tükröt tartva vezetett rá a megoldásokra. A coachingok hangulata mély és tiszta, ebben a légkörben termékeny gondolatok és megoldások fogalmazódtak meg. Gyakorlatilag életvezetési módszereket dolgoztunk ki együtt, figyelembe véve a személyiségemet, jelenlegi helyzetemet, a lehetőségeket, adottságokat. Júlia segítségének köszönhetően, ma hatékonyabban és tudatosabban élem a hétköznapokat, amely jó érzéssel tölt el. Júlia profizmusa, kellemes, koncentrált, de nem tolakodó jelenléte garancia arra, hogy bármilyen területen megoldásokra világítsa rá a vele szembe ülő partnert."

Szabó Csilla Tünde, újságíró, art manager

"Júliával a coaching ülések hozzásegítettek, hogy képes legyek az adott élethelyzetemet más nézőpontokból is megvizsgálni. Az általa mutatott "objektív tükör"-ben megnyugtató megoldások születhettek. Jó szívvel ajánlom bárkinek, hogy forduljon Júliához ha elakadási, bizonytalanságai vagy kibogozhatatlannak tűnő gubancai vannak épp az életében!"

Aschenbrenner Szilvia, ügyvezető igazgató, HR-Face Kft

"Rendszeres találkozásaink arra ébresztettek rá, hogy az időm mennyire véges és milyen gyorsan eltelik egy hét, amikor már újra nálad ülök :-) Nincs idő, amit arra vesztegethetek, hogy fejlődés helyet arra várjak, hogy majd lesz valahogy. A rendszeres találkozások fegyelmeztek arra, hogy magamért dogozom, magamért változom és a cégemért tanulom magam."

Nagyné Gáspár Szilvia, étterem tulajdonos, vállalkozó

"Júlia irányításával a coaching segített az életem azon folyamatainak és történéseinek elfogadásában, amiket én személy szerint nem tudok irányítani, megváltoztatni, és amelyek miatt elakadásaim keletkeztek. Számomra ez mindig is kihívás volt, de a beszélgetéseink során a coachom hangos tükörként segített az okok felismerésében és feloldásában, kidolgoztunk közösen néhány segítő módszert, amelyek a hétköznapi gyakorlatban is kiválóan és hatékonyan működnek. Több probléma is felszínre és feldolgozásra került, jó volt őszintének és nyíltnak lenni, a bizalmas, de ugyanakkor oldott légkör segített ebben. Már az első beszélgetésünk során éreztem, hogy száz százalékig egy hullámhosszon vagyunk, Júlia rögtön megtalálta a közös hangot velem. Hamar átlátta a problémáimat, többet is, mint amivel én magam tisztában voltam, és minden személyeskedés és véleménynyilvánítás nélkül segített azokkal szembesülnöm. Hálás vagyok ezért a tükörképért, és köszönöm Neked!"

Pallag-Pálfi Barbara, hr generalista

"Meghitt és bensőséges volt az idő, amit Júliánál töltöttem. Szeretettel fordult felém és segített rálátni, megérteni azt a problémát, amivel már régóta nem tudtam megbírkózni. Nem helyettem oldotta meg a visszatérő szituációs problémámat, hanem kérdéseivel, összefoglalásaival tükröt tartva segített a helyes válaszok felé terelni a gondolataimat. Nem könnyű szembenézni önmagunkkal, de mindenképpen megéri. A mai rohanó világban szükségünk van lelki táplálékra, és úgy érzem egy jó coach elixír lehet szívünknek. Júliánál egy kicsit lelassult a világ és beleülhettem a nyugalom és béke hintájába. Felemelő volt. Bátran ajánlom a coachingot vele... Júlia, köszönöm Neked <3"

Kátai Évi, tanár

"Júliával a coaching olyan, mint egy jó beszélgetés, ahol a beszélgetőpartner nem mondja meg, hogy mit csináljak, de támogat a cselekvési tervem kidolgozásában, véghez vitelében. Erős pozitívum, hogy nem kell félni a beszélgetéstől, nem az énem kivesézéséről szólt, hanem arról, hogy képes vagyok arra, hogy a nagynak tűnő problémát, kisebbé, vagy akár megoldottá tegyem. Beszélgetéseink során Júlia kérdezett, én válaszoltam, pontosítottam, mígnem egyszercsak a MEGOLDÁS (a saját megoldásom) is napvilágra tört bennem, hangsúlyozom bennem. Klassz volt, nagyon jó, megerősítő érzés. Ha jó beszélgetőtársra, értő figyelemre, magasan kvalifikált szakemberre, elhivatott coachra van szükségetek, forduljatok bizalommal Júliához, jó szívvel ajánlom!"

Nyevrikelné Hatvani Eszter, vállalakozó

"Egy-egy coaching beszélgetés alatt határozottan más megvilágításba került a szerepem vagy a motivációm a történetben. Más alkalmakkor a végére kiemelkedett, hogy a zavar, amit a problémámmal kapcsolatosan megéltem, az honnan ered és hogyan tudom megoldani. Soha nem Júlia mondta ki, mi a konklúzió, elérkeztem oda magamtól is."

Nagyné Gáspár Szilvia, étterem tulajdonos, vállalkozó

"Júlia minden alkalommal olyan figyelemmel volt felém, amilyet korábban nem tapasztaltam. Vele olyan volt a közös munka, mintha mindig is lett volna, természetes, egyértelmű, tiszteleten alapuló, zsigeri. Szeretettel volt felém, bármi ami elhangzott fontos volt számára, és mindennek volt jelentősége. Jelen volt a pillanatokban és velem együtt élte meg őket. Irányt mutatott, támogatott, erősített, szakmailag és emberileg mindig felkészült és fókuszált volt. Az üléseink által tanultam és tapasztaltam magamról és a működésemről, helyzetekről, nehézségekről és megoldásokról. Olyan gyakorlatokkal dolgoztunk, és felfedezéseket tettünk, amik nagyon sokáig fognak még kísérni azon az úton amin elindultam. Több olyan mondata volt, amik visszhangként épültek be a mindennapjaimba. Köszönöm neki, hogy egy nehéz időszakon átsegített, és köszönöm, hogy hosszú idő után harmóniába kerültem önmagammal. Köszönöm Neked ezt az utazást, Júlia! :)"

Horváth Luca, közgazdász, marketing koordinátor

Galántai Júlia

 

 

EMCC akkreditált

 
EIA Practitioner COACH és MENTOR