A COACHING VELEM

 

Az én coaching modellem nem kötődik kizárólagosan egyik irányzathoz sem, mégis szakmailag integráns egységben dolgozom. Integratív coachként a különböző coaching irányzatok módszertanait és technikáit használva, az érzéseket kihangosítva, intuitívan és kreatívan szabom az ügyfeleimre a coachingfolyamatot.  Egyaránt merítek a pszichodráma, a gestalt, és a kognitív irányzatok gyakorlataiból, és használom szervezetfejlesztési, vezetéstechnikai, üzleti tudásomat, tapasztalataimat.

 

A coaching velem, egy olyan utazás a te világodba, ahol a te elakadásaidra, kérdéseidre, problémáidra keresünk megoldást, a te értékrended szerint. Professzionális coachként, kipróbált tudással lépek be a történetedbe, és kísérlek onnan ahol vagy, oda ahová  jutni szeretnél. Nem vagyok sem tanácsadó, sem terapeuta. Nem fogom megmondani neked, hogy mit csinálj, azt se hogy miként. Viszont segítek neked rátalálni a saját megoldásodra, segítek megfogalmazni a saját céljaidat és támogatlak abban, hogy azokat el is érd. Bizalmas négyszemközti beszélgetéseink alkalmával, miközben téged hallgatlak és rád figyelek, tükörként jelzem vissza amit látok, hallok, és érzek, hogy segítsem a tisztánlátásodat, önismeretedet, hogy segítselek a döntéshozásban és céljaid megvalósításban. Az együttműködésünk alatt teljes elfogadásommal, támogatásommal és figyelmemmel melletted vagyok és a személyes fejlődésedért dolgozom.

 

Mivel a saját helyzetednek a legjobb ismerője te vagy, így a megoldásodnak is csak te lehetsz a valódi mestere. Én ebben hiszek, én benned hiszek! Igen, én teljes bizonyossággal tudom, hogy minden erőforrással rendelkezel már most is ahhoz, hogy sikeres és boldog legyél. Hogy, hogy lehetek biztos ebben? Úgy, hogy kipróbáltam. Mielőtt eldöntöttem, hogy coach leszek, több coaching folyamatot dolgoztam végig a coacholt székében. Így a saját bőrömön tapasztaltam meg a coaching támogató, fejlesztő, szelíd erejét. Hiszek benne, mert működik. Ami egyedül nem - vagy csak nagyon lassan - megy, azon egy jó coach, egy  szakmailag kompetens beszélgető partner, aki kívül áll az életeden, könnyedén átsegíthet.

 

Mindenki életében vannak megvalósítatlan tartós vágyak, elakadások, megakadások, kisebb nagyobb problémák, amik megállásra késztetnek, vagy éppen lendület híjján vannak, és bár jó volna túllenni rajtuk, de valamiért nem megy: félünk, vívódunk, képzelgünk, hárítunk, halogatunk, várunk valamire, valakire... Közben fogy az idő, és kárba megy az energia... Ha te is hasonló helyzetben vagy, akkor az időt és energiát, amit eddig az előbb felsorolt tevékenységek végzésére fordítottál, fordítsd inkább a fejlődésedet segítő támogató beszélgetésekre! Kezdjük el a fejlesztő munkát! Vedd fel velem a kapcsolatot!

Kérj ingyenes e-konzultációt! >>
Lépj velem kapcsolatba! >>

Galántai Júlia

 

 

EMCC akkreditált

 
EIA Practitioner COACH és MENTOR