LIFE COACHING

Munka/Család/Párkapcsolat/Barátok/Pénz/Életvitel-Egészség/Fejlődés-Önmegvalósítás/Sajátidő

 

Life coaching (magánéleti, életvezetési coacing) keretein belül az ügyfél életének különböző aspektusaival foglalkozunk. Egyszerre egy területre koncentrálva dolgozunk a coacholt saját belső harmóniájának megteremtésén. Így vesszük az élete szeleteit egymás után sorra.  Az ülések alkalmával ahogy az ügyfél tanulja önmagát és a módszert, úgy válik az önismeret és az alkalmazott eszközkészlet fokozatosan a saját harmonikus élete megteremtésének és megtartásának alapjává illetve eszközévé. Nincs kész megoldás, vagy sablon, ahogyan minden coaching ügyfél, úgy minden coaching folyamat is egyedi, és abban minden pillanat az ügyfélre szabottan szolgálja a coacholt személyes fejlődését, tudatos jelenlétét a saját történetében.

A  coaching ülések 60 illetve 90 percesek lehetnek. Történhetnek személyesen, skypeon, vagy telefonon. A közös munka első szakasza intenzívebb, heti rendszerességgel (4-6 alkalom), majd ezt követően 2-3 hetente találkozunk. Az ülések között is vannak feladatok, amik miközben igénybe veszik, és próbára teszik a coacholtat, közben folyamatosan fejlesztik és viszik közelebb coaching célja felé. A változás majdnem mindig melós, pszichésen fárasztó, igazi nehéz ügy. A felismerések, amik egytől-egyig a fejlődést szolgálják,  fájdalmasak  is lehetnek.

Ha én coachollak téged, akkor coachként ott leszek melletted, megtartalak a nehéz pillanatokban, és támogatni foglak abban, hogy meg is valósítsd azt, amit elterveztél, hogy elérd azt, amit célul tűztél ki magadnak. Mivel a life coaching két fél együttműködésén alapszik, kiemelten fontos, hogy akard a változást, felkészülten érkezz az ülésekre, és valóban jelen legyél ezeken a beszélgetéseken. Csak így van értelme az együttműködésünknek.

 

Kérj ingyenes e-konzultációt! >>
Lépj velem kapcsolatba! >>

Galántai Júlia

 

 

EMCC akkreditált

 
EIA Practitioner COACH és MENTOR