borítókép lila (1).png
szívószálas.jpg

Önismereti műhelyek nőknek, nőktől, filterek nélkül.

 

Izgalmas beszélgetésekre, befelé figyelésre, önismereti munkára hívjuk az érdeklődő nőket havonta egy alkalommal. Minden alkalomra más témával készülünk, melyek egymáshoz kapcsoltan és önállóan is megállják a helyüket. Műhely alkalmainkon egymást elfogadva és megtartva, a cinizmus és az ítélkezés hangjait kikapcsolva dolgozunk magunkon, magunkért, együtt. Mi szervezők filter nélkül mutatjuk meg magunkat, az utunkat, vívódásainkat, tanakodásunkat. A résztvevők pedig annyit mutatnak meg magukból, amivel ott és akkor harmóniában és elfogadásban lesznek.

MI TÖRTÉNIK A MŰHELYBEN?

Gondolatébresztő nyitó beszélgetéssel kezdünk az adott téma mentén, így megteremtve a műhely fókuszát, majd ezt a beszélgetést kinyitjuk Felétek.

Kiscsoportos, egyéni vagy páros munkával dolgozunk a saját megoldásunkon, önismeretünkön.

Lehetőséget teremtünk az önreflexióra, elmélyülésre, és ha szeretnéd, a benned felébredt gondolatok megosztására is.

 

KIKET VÁRUNK A KÖZÖS MUNKÁRA?

Téged is, ha valamelyik pontban magadra ismersz

 • szeretnéd jobban ismerni, megérteni a működésedet, az önkéntelenül adott válaszaidat, reakcióidat, mozgatórugóidat

 • szívesen dolgozol magadon, a tudatosságra ébredéseden

 • érdekel az önismeret

 • szeretnél kapcsolódni hasonló érdeklődésű, gondolkodású nőkkel

 • szívesen tanulsz magadról, magadtól

 • nem tanácsokat, javaslatokat szeretnél, hanem a saját válaszaidat akarod megtalálni.

 

MIRE SZÁMÍTHATSZ HA A KÖZÖSSÉGÜNK TAGJA LESZEL?

 • elfogadó, inspiráló légkörre

 • belső utakra invitáló gyakorlatokra

 • változatos, elmélyülést segítő feladatokra

 • gondolatébresztő beszélgetésekre, kapcsolódásokra

 • önismereti utazásra társakkal, vagy egyedül, ahogy épp jólesek

 • változatos témákra

 

INSPIRÁLÓ FIX MŰHELY ELEMEK

 • gondolatébresztő, bevezető panelbeszélgetés

 • a téma mélyítése kiscsoportos, páros, vagy egyéni munkával

 • önismereti gyakorlatok

 • reflexiós, kihangosító kör 

BEVEZETŐ ALKALOM

Ahol bemutatásra kerül a műhely szellemisége, a tervezett műhely témák és azok kapcsolódása és ahol ízelítőt adunk abból, ahogy együtt dolgozunk majd.

Gyere el és ismerj meg minket! Tapasztald meg az önismereti munkát velünk, próbáld ki milyen élmény így dolgozni magadon, magadért!

Örömmel hívunk és szeretettel várunk bevezető, alapozó estünkön.

Részvételi díj a bevezető alkalomra: 2000 Ft

RÓLUNK - a műhely sorozat megálmodói és moderátorai                   

RÓLUNK

A műhelysorozat megálmodói és moderátorai:

Galántai Júlia nemzetközi akkreditációval rendelkező coach és mentor, önismereti utazó, béke és nyugalom kereső gondolkodó, partner, anya és társ.

...Hosszú ideje már, hogy tudatosan dolgozom magamon, elmélkedek, csodálkozom, mérlegelek, figyelek, felismerek, megismerek, elfogadok, változtatok, formálok és teremtek. Teszem ezt úgy, hogy tanulok és tanítok, nyitott szemmel és füllel járok, jelen vagyok, mesélek és meghallgatok.

Folyamatosan dolgozom az életem kiegyensúlyozottságán. Igyekszem annyira lecsendesedni, hogy a belső csendemet tudatosan megteremtve, a napi gondoktól szabadon tudjak figyelni a valóban fontos dolgokra: őszintén elbeszélgetni saját magammal, kevesebbet és igazat szólni, békében és nyugalomban lenni, teljes szívvel szeretni.

Korábban sok évig dolgoztam vezetőként. Aztán fordult velem az élet, elhagytam a multi belsővilágát, hogy valódi küldetésem szerint, szervezeti kötöttségek nélkül, kizárólag humán fejlesztéssel foglalkozhassak. Célom - többek között ezzel az önismereti műhely sorozattal is -, hogy minél több magát jól ismerő, tudatos emberrel gazdagodjon a világ.”

Garai Orsi úton járó, útkereső, anya, társ, coach, tréner, tanítvány és tanító.

Lassan tíz éve, hogy újraterveztem és teremtettem életem. Valamikori tanítónőből, majd cégtulajdonosból intenzíven útkereső lettem. Akkoriban – többek között – úgy határoztam meg jövőbeli önmagam, mint harmonikus, energikus, életvidám Nőt.

A harmónia szinte minden jövőbe repítő írásomban szerepelt. Megkerülhetetlenül fontosnak éreztem akár anyaként, akár társként, akár vállalkozóként. Hittem és hiszem, hogy a harmónia és a képesség, hogy azt megteremtsük az egyik legcsodálatosabb útravaló amit gyermekeinknek adhatunk.

Kezdetben úgy sejtettem, hogy a létrehozása kívülről történik, és eltanulható. Ma már meggyőződésem, hogy belülről, a tudatosság útján építem tartósra, az önismeret és a belső kapcsolódás segítségével. Hiszem, hogy az is a harmónia része, amikor épp nem vagyok harmóniában. Hogy fényben és árnyékban, harmóniában és néha diszharmóniában haladunk az úton a tudatosság, és önmagunk felé.

Galántai Júlia

 

 

EMCC akkreditált

 
EIA Practitioner COACH és MENTOR