Kérj ingyenes e-konzultációt! >>
Lépj velem kapcsolatba! >>
Mi az coaching?

 

A coaching az ügyfél személyes fejlődését szolgáló, tudatosságot ébresztő és fejlesztő, eredményorientált, strukturált beszélgetés sorozat. A beszélgetések során a coach segíti ügyfelét valódi céljainak megfogalmazásában, és azok elérésében. A közös fejlesztő munka eredményeként a coacholt újratanulja önmagát és környezetét, tudatosan lesz jelen saját történetében, és kerül közelebb belső harmóniájához, tökéletes önmagához.

 

Az erősödő tudatosság, önismeret, önazonosság következtében a coacholt képessé válik arra, hogy véghezvigyen egy valóban vágyott változást, megoldjon egy vissza-vissza térő problémát, vagy felszámoljon egy tartós elakadást az életében.

 

Hogyan épül fel egy coaching folyamat?

 

A kapcsolat menüpont alatt tudsz üzenetet küldeni nekem. Keresni foglak, hogy egyeztessük az első beszélgetésünk időpontját és helyszínét. Én jellemzően online dolgozom, de személyesen is találkozhatunk az irodámban, vagy választott helyszínen.

 

Az első beszélgetés hossza 45 perc, ez a beszélgetés ingyenes. Ez egy a coaching munkát megelőző, 0. alkalom, ami az ismerkedésről szól. A beszélgetés során érezni fogjuk, hogy tudunk-e, illetve akarunk-e együtt dolgozni a sikeredért, boldogságodért. Te velem, én veled. Ha mind a ketten rábólintunk a coaching kapcsolatra, akkor megbeszéljük a technikai részleteket, és szerződünk a fejlesztőmunkára.

 

A coaching folyamat alatt megfogalmazódhatnak új célok, fejlesztési területek, amikre ha szeretnéd, később új coaching folyamatot indíthatunk. Egy coaching folyamat (amíg a folyamatcélt elérjük) általában 10-12 találkozást igényel, az ülések között 1-2 hetes szünetekkel. Előfordulhat, hogy kevesebb alkalom is elég, és az is oké, ha folytatni szeretnéd. Érezni, tudni fogod amikor megérkeztél a célodhoz, és azt is, amikor már nem lesz szükséged a támogatásomra.

 

 

Galántai Júlia

 

 

EMCC akkreditált

 
EIA Practitioner COACH és MENTOR